Beerger! Ένα… κόσμημα στον Αγ. Δημήτριο!

by tamppant
1.2K views

Ένα καινούριο “στέκι” – Μπυραρία στον Άγ. Δημήτριο, με ποιοτική μουσική, μεγάλη ποικιλία Μπύρας και “μοναδικά” Burger. Κάπου εκεί, στην Λεωφόρο Θεομήτορος, στον αριθμό 62, απέναντι από το Υπουργείο Συγκοινωνιών, στον Αγ. Δημήτριο (κοινώς Μπραχάμι), βρίσκεται το Beerger.

Ένας πολύ ζεστός και συνάμα φιλικός χώρος με βάση το ξύλο και άρτια διακόσμηση, με εξυπηρετικότατο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό, που δίνει αξία στην φράση “value for money” στην σημερινή εποχή και “ανάγκασε” το ΝουΠου να του κάνει Αφιέρωμα, καθώς και το That’s Life
https://www.thatslife.gr/afieromata/vrikame-to-kalitero-burger-sta-notia-proastia-ke-ine-sto-beerger

Σπιτικά burgers σε όλα τα… μεγέθη, club sandwich σε γευστικούς συνδυασμούς, πλούσιες ποικιλίες τυριών-αλλαντικών αλλά και κρεατικών, γευστικότατες σαλάτες και όχι μόνο, που μπορείς να συνοδέψετε με μπύρα, επιλέγοντας από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το κατάστημα, πάντα στις καλύτερες τιμές!

Με επικεφαλής τον μοναδικό Νίκο Γκιόλια και σχήματα από έλαφρολαϊκό, έντεχνο να καταλήγουν σε Rock, soul, funk, jazz και rhythm n’ blues, ακόμη και βραδιές Stand-up Comedy ή One Man Stand Show και φυσικά καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Πασχάλης, Νίκος Ζιώγαλας, Ελένη Δήμου και πολλοί άλλοι, σε έκτακτες εμφανίσεις.

Και πάρα πολλοί άλλοι ακόμη, για τους οποίους ενημερώνεσαι από την σελίδα του στο facebook (https://www.facebook.com/beergerburgerinn) ή την αντίστοιχη ιστοσελίδα του (http://www.beerger.gr).
Όταν θα πάτε, γιατί πρέπει να πάτε, θα με θυμηθείτε και προπαντός δεν θα χάσετε!!!

Το Beerger λειτουργεί Τρίτη έως και Κυριακή από τις 17:00 έως 02:00, ενώ διαθέτει take away και Delivery.

Που θα το βρείτε;

Θεομήτορος 62, Άγιος Δημήτριος – Τηλ. κρατήσεων: 2109812272

You may also like