Πραγματικά Αξίζουν σε όλα : Τελεία και Παύλα!

by tamppant
270 views

Τους είχα απλά ακουστά. Άλλωστε έχουν μουσική πορεία που ξεκινά από το 1994, φτάνει μέχρι σήμερα και εύχομαι να συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να τους ακούσω στο LIVE STAGE “LEVEL 69”, σε ένα καινούργιο καλαίσθητο χώρο στο Μοσχάτο, ειδικά διαμορφωμένος για LIVE SHOWS. Μία μουσική σκηνή που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξεχωρίζει για τον άρτιο ήχο της, σε μία άνετη και λειτουργική αίθουσα με κλιματισμό και εξαερισμό και προπαντός «καθαρά ποτά», την οποία προτείνω ανεπιφύλακτα να την επισκεφτείτε.

Το show ξεκίνησε λίγο πιό αδύναμα, από ότι το περίμενα, με κανα δυό funky(!!) κομμάτια και μερικά  progressive. Ομολογώ ότι προβληματίστηκα, διότι ήθελα πιο σκληρό ξεκίνημα αλλά και συνέχεια αποζημιώθηκα πλήρως. Άλλωστε έχω μάθει να μην κρίνω με το καλημέρα αλλά μετά το καληνύχτα. Οι φωνές των front vocalists (Κώστας Καλογήρου – Βαρβάρα Στάμου – Φαίη Καραστεργίου) δένουν τέλεια μεταξύ τους χωρίς παραφωνίες ή αλληλοσκεπάσματα και δίνουν μοναδικό αποτέλεσμα! Η σκηνική τους παρουσία πολύ καλή, καλή επαφή με το κοινό με χιούμορ στις ατάκες τους αλλά και δυναμισμό στο παίξιμο! Σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι και αξίζει πραγματικά να τους ακούσετε από κοντά.

Στα μείον, η παραπάνω ένταση των κρουστών με αποτέλεσμα σε κάποια τραγούδια να χάνονται αισθητά τα πλήκτρα και το μπάσο και το ότι δεν ακούσαμε κάποιο δικό τους τραγούδι!

Ποιοί είναι οι Τελεία και Πάυλα; Οι Τελεία και Πάυλα βρίσκονται σε μια κοινή πορεία από το 1994.

Με ρεπερτόριο κυρίως ξένη ροκ μουσική, κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει και δικά τους τραγούδια, αν και κυρίως ασχολούνται με διασκευές. Από το 2009 παίζει μαζί τους μπάσο ο Νίκος Κούτρας και στα φωνητικά μαζί με τη Βαρβάρα, είναι η Φαίη Καραστεργίου.

Τα Χριστούγεννα του 2017, η μπάντα πραγματοποιεί την τελευταία της εμφάνιση ως έχει, στο Level69 Live Studio στο Μοσχάτο και μετά διαλύεται. Με βασικά μέλη τον Βασίλη Γραβάνη στα πλήκτρα, την Βαρβάρα Στάμου στη φωνή και τον Δημήτρη Σκοπελίτη στα τύμπανα, ξεκινά το ταξίδι της αναζήτησης νέων μελών, ώστε να στηθεί και πάλι από την αρχή. Σύντομα την παρέα συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ιωαννίδης στην κιθάρα, αλλά η αναζήτηση για τα υπόλοιπα μέλη κράτησε καιρό. Μόλις λίγο πριν το Πάσχα του 2019, προσχώρησε στη μπάντα ως μπασίστας ο Γιώργος Μιχαλόπουλος και στη φωνή μαζί με τη Βαρβάρα και ο Δημήτρης Ματάκιας.

You may also like