Συνεργάτης των Nightwish βρίζει την Ελλάδα!!!

by tamppant
240 views

Πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στην σελίδα Nightwish Greece https://www.facebook.com/pages/Nightwish-Greece/118784042052?fref=photo, σχετική ανάρτηση του ατζέντη του συγκροτήματος, στην Αμερική, John Finberg, ο οποίος έβριζε την Ελλάδα και τους Έλληνες με τα χειρότερα λόγια.

Μετά από 2 ήμερο κράξιμο, το εν λόγω θρασύδειλο υποκείμενο (δείτε το προφίλ του και θα καταλάβετε), βάζοντας την ουρά στα σκέλια, έσβησε την ανάρτηση και με ένα ειρωνικό λογύδριο, αντάξιο της καταγωγής του, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Το συγκρότημα των Nightwish, κατώτερο των περιστάσεων, ανήρτησε μία απαξιωτικά λιτή δήλωση ότι ο εν λόγω δεν είναι μέλος του γκρούπ αλλά ο ατζέντης τους στην Αμερική, δηλαδή δεν είναι Γιάννης αλλά Γιαννάκης, χωρίς να ζητήσουν καν συγγνώμη.

Και για του λόγου το αληθές… ο αρχηγός του συγκροτήματος είναι κολλητάρι με τον εν λόγω συνεργάτη…

Η συμπεριφορά του συγκροτήματος και των μελών/συνεργατών του έχει παρελθόν, από την τελευταία τους συναυλία στην Ελλάδα όταν η τότε τραγουδίστρια ANETTE OLZON, βγήκε και έκανε κάποιες δηλώσεις πολύ υποτιμητικές για τη χώρα μας, στο Kerrang, για αστείο!!! Στην συνέχεια παραμένει γεγονός ότι από τότε δεν μας έχουν ξαναεπισκεφτεί οι NIGHTWISH και οι απαντήσεις που λαμβάνουν οι τοπικοί promoters από το management τους, είναι ότι «η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επιλογή για το συγκρότημα».

Ειλικρινά λυπάμαι διότι απογοήτευσαν μεγάλο αριθμό οπαδών τους, εμού συμπεριλαμβανομένου, ο οποίος τους παρακολουθώ από τα πρώτα τους βήματα, έχοντας στην κατοχή μου όλα τα άλμπουμ τους, πολλά από αυτά και σε βινύλιο!!!

You may also like